Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین امینی خواه رئیس هیئت مدیره کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت در نشستی خبری که امروز چهارشنبه (۲۸ مهرماه) برگزار شد، در خصوص جاماندگان سهام عدالت گفت: در حال حاضر ۲ میلیون نفر مشمول قطعی دریافت سهام عدالت، وجود دارند که اطلاعات آن‌ها در سرور شرکت‌های تعاونی سهام عدالت استانی به ثبت رسیده و برگه سهام عدالت در دست دارند اما در سامانه نهایی بانک اطلاعات سازمان خصوصی سازی، مشخصات آن‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل آن نیز، خطاهای نرم افزاری سرور مرکزی دبیرخانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی اعلام شده که طبق آن، اطلاعات این افراد به دلیل نقض فنی از بین رفته است.

وی ادامه داد: لذا این گروه چون از قبل مشمول شناخته شده بودند، در اولویت جاماندگان قرار دارند. مراحلی که این دسته از افراد باید طی کنند ابتدا شناسایی، صدور برگه خام سهام عدالت، دعوت نامه دریافت سهام عدالت و ثبت در نرم افزار ثبت نام سهام عدالت در شرکت‌های سهام عدالت شهرستانی است. در نهایت پس از طی این مراحل، کارت سهام عدالت صادر و اطلاعات ثبت شده آن‌ها از سرور شرکت‌های شهرستانی سهام عدالت به سرور مرکزی سهام عدالت منتقل خواهد شد.

وی افزود: نکته حائز توجه این است که به دلیل شیطنت‌های رئیس وقت سازمان خصوصی سازی، قصد داشتند نقش تعاونی‌های سهام عدالت در این موضوع را کمرنگ کنند؛ لذا با طراحی یک سامانه، اطلاعات سالمی که از مشمولین داشتند، وارد آن سامانه کردند و جلوی فرصت تصحیح نقص اطلاعات این افراد را گرفتند.

امینی خواه بیان کرد: مادامی که سهام عدالت با تشکل مردمی خود که شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت است و همچنین با تجمیع آرا، نتواند در مجامع شرکت‌های سرمایه پذیر شرکت کند، پراکندگی آرا موجب خواهد شد که مدیرانی از جانب مردم روی کار نباشند. پیشنهاد ما این است که افراد روش مستقیم که هنوز عضو شرکت‌های تعاونی شهرستانی سهام عدالت هستند، رأی آن‌ها نیز در قالب این شرکت‌ها تجمیع شود تا پس از تشکیل کرسی، یک نماینده واقعی بتواند از حقوق آن‌ها دفاع کند. چرا که ۱۹ میلیون سهامدار روش مستقیم، قطعاً نمی‌توانند اراء خود را تجمیع و تبدیل به کرسی مدیریتی کنند.

اعطای ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار به صندوق توسعه بازار

رئیس هیئت عامل کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت در ادامه اعلام کرد: مبلغی بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان از دارایی‌های شرکت‌های سرمایه گذاری استانی جهت بازار گردانی پرتفوی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی با مصوبه شورای عالی بورس، در اختیار صندوق توسعه و تثبیت بازار قرار گرفت تا بتواند تعادل بازار را در پرتفوی سهام عدالت کنترل کند. اما متأسفانه تا به امروز این صندوق به تکلیف قانونی خود عمل نکرده و موجب ریزش شدید ارزش روز پرتفوی شرکت‌های استانی شده است. علاوه بر این که عوامل این موضوع نسبت به این جریان باید پاسخگو باشند، مسئولین دولت جدید هم باید نظارت و پیگیری لازم را اعمال کنند.

امینی خواه با اشاره به نقش سهام عدالت در اقتصاد کشور اظهار کرد: طرح سهام عدالت بزرگترین فرصت برای مشارکت مردم و تحقق بخش تعاون در اقتصاد کشور است که اگر در دولت جدید به آن توجه شود، قطعاً موجب رشد پتانسیل تعاونی‌ها و نقش آن در اقتصاد خواهد شد. در حال حاضر ۳۵۲ شرکت تعاونی شهرستانی سهام عدالت، به صورت بالقوه پایگاه‌های مردمی توانمندی در نقاط مختلف کشور هستند که از این ظرفیت جهت استفاده در سهم تعاونی در اقتصاد کشور نباید غافل شد. لذا اگر سهام عدالت بخواهد به ریل اصلی خود برگردد، لازمه اش ایفای نقش تعاونی‌های شهرستانی است.

بلاتکلیفی سهام فوت شدگان

وی در پایان در خصوص سهام فوت شدگان اظهار کرد: متأسفانه هنوز پس از گذشت یک سال و نیم از آزادسازی، سهام فوت شدگان که تا کنون به ۳ میلیون نفر رسیده اند، جهت انتقال به وراث بلاتکلیف باقی‌مانده است. این در حالی است که از سال ۹۵ تا اردیبهشت ۹۹، سهام فوتی‌ها توسط نرم افزاری که با پول سهام عدالت توسط سازمان خصوصی سازی تهیه شده بود، به وراث انتقال پیدا می‌کرد. اما اکنون این سرمایه راکد مانده و وراث به سهام عدالت و حتی سود سالانه آن، دسترسی ندارند و مشخص نیست چه کسانی از خواب این سرمایه بهره مند می‌شوند.

کد خبر 5332165

منبع: مهر

کلیدواژه: کانون شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت سهام عدالت آزادسازی سهام عدالت جاماندگان سهام عدالت قیمت دلار گمرک ایران ساخت یک میلیون مسکن وزارت نیرو شاخص کل بورس سید احسان خاندوزی قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی سازمان بورس و اوراق بهادار رستم قاسمی قیمت جهانی نفت قیمت نفت قیمت طلا وزارت جهاد کشاورزی شرکت های سرمایه گذاری سازمان خصوصی سازی سهام عدالت فوت شدگان سهام فوت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۴۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : شرکت کروز سهام شرکت ایران خودرو را خریده و 2 صندلی مدیریتی از 5 صندلی مال آنهاست و به دنبال گرفتن صندلی سوم هستند؛ مافیا یعنی این.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ مهدی عسگری نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در برنامه بهارستان دوازدهم گفت: چند دانشجو که شرکت دانش بنیان تاسیس کرده بودند به من مراجعه کردند که برای کارشان ۳ هکتار زمین می‌خواهند، ولی طی سه سال نتواستند بگیرند؛ در همین شرایط نفری داریم که به اصحاب قدرت و ثروت وصل است و ظرف چند ماه ۱۰ هزار هکتار زمین گرفته است.

وی افزود: یک شاخه از جمهوری اسلامی، جمهوری سیاسی بود که محقق شد، ولی جمهوری اقتصادی که همان مشارکت مردم در اقتصاد است به کجا رسید؟

عسگری اظهار داشت: وقتی جمهوری اقتصادی محقق نشود مردم احساس می‌کنند سهمی در اقتصاد ندارند و حقوق‌بگیر و کارمند و کارگر هستند. بیش از ۶۵ میلیون نفر در کشور اجیر هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی افزود: هم مردم و هم دولت از وضعیت خودرو در کشور ناراضی هستند و هم خودروساز‌ها و همیشه می‌نالند.

عسگری اظهار داشت: واردات خودرو به خاطر اختلاف بین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه با وزارت صمت، قطره چکانی انجام می‌شود.

وی افزود: در مباحث اقتصادی در دولت باید یک حرف زده شود و وحدت رویه و وحدت فرماندهی وجود داشته باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

عسگری اظهار داشت: در بحبوحه جنگ رفتند شرکت کروز تاسیس کردند بعد از آن شرکت‌های اقماری بوجود آورده و قطعه سازان خرد را نابود کردند.

وی افزود: شرکت کروز سهام شرکت ایران خودرو را خریده و ۲ صندلی مدیریتی از ۵ صندلی مال آنهاست و به دنبال گرفتن صندلی سوم هستند؛ مافیا یعنی این.

عسگری اظهار داشت: الان هم سهام خرد و شناور را می‌خرند هم سهام‌های درشت. صندلی سوم را که بگیرند کل ایران خودرو دست یک شرکت قطعه ساز می‌افتد.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یک طرف میز قطعه ساز است طرف دیگر میز خودروساز؛ هر دو یکی هستند و قطعه را سه برابر قیمت می‌فروشند و انحصار می‌کنند و بقیه قطعه سازان خرد نابود می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت شرکت تعاونی‌ها برای مردمی سازی تولید و اقتصاد
  • جزییات تازه درباره رقم و زمان واریز مرحله سوم سهام‌عدالت
  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • ارسال ۲۰۰ مقاله ملی و بین‌المللی به کنگره جهانی حضرت رضا(ع)
  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • کنگره جهانی حضرت رضا(ع) میزبان دانشمندان داخلی وخارجی می‌شود